Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Professional Supplier
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gene false ForeverLash A4B023
347 lei
Brand
Gene false fashion
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Genele false ForeverLash A4B023, create din 100%pene naturale, "false eyelashes for the next era of makeup". Folositi genele false ForeverLash A4B023 pentru a crea un efect spectaculos atunci cand participati la petreceri, evenimente speciale, la o sedinta foto sau doar pentru distractie.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.

Dimensiuni gene false: interior gene 11mm, mijloc gene 15mm, exterior gene 11mm


Observatie: Genele false ForeverLash sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.

Atentie: Nu imprumutati genele false folosite altor/de la alte persoane care le-au purtat! Riscul de a contacta boli de ochi/piele este ridicat!


Promo: La achizitionarea oricaror 2 seturi (modele) de gene false afisate pe site-ul all4beauty.ro primiti gratuit 1 tub adeziv pentru gene false (1g) .Beneficiati astfel de o reducere de aproximativ 17%. Perioada promotiei 01- 25 iunie 2011 (in limita stocului disponibil).
Din Gura in Gura