Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Professional Supplier
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gene false Stylish girl ForeverLash
207 lei
Brand
Gene false fashion
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Genele false   ForeverLash –Stylish girl sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Acest model de gene false creeaza un efect dramatic inaripat. Genele false sunt alcatuite din fire groase, dense, curbate mai pronuntat la coltul extern si au o forma naturala. Perfecte pentru patry sau cand doriti sa va faceti remarcate. Acest stil este similar cu genele pe care le poarta Katie Price.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa  asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false  ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.

Dimensiuni gene false: interior 7mm, mijloc 10mm, exterior 12mm

Model asemanator cu genele false Ardell Runway Naomi

Observatie: Genele false ForeverLash  sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat.


Atentie: Nu imprumutati genele false folosite altor/de la alte persoane care le-au purtat! Riscul de a contacta boli de ochi/piele este ridicat!

Promo:  La achizitionarea oricaror 2 seturi (modele) de gene false afisate pe site-ul  all4beauty.ro primiti gratuit 1 tub adeziv pentru gene false (1g). Beneficiati astfel de reducere de aproximativ 17%. Perioada promotiei 01-25 iunie 2011 9in limita stocului disponibil).
Din Gura in Gura